castellano  |  català  |  english
Benvingut a la pàgina web
Cercar

Inagurem la terrassa d'Es Tastet

Inagurem la terrassa d'Es Tastet
Publicat al Setembre, 12, 2016

Dissabte 17 de setembre a les 17 hores inaugurarem la terrassa d' Es Tastet!
Ja sabeu que una terrassa dóna molta vida i alegria i aquesta, a més, ha costat aconseguir-la i, per això... volem fer una bona festa!
Us hi esperem #tastets!

[ ... ]
Filtra per:
Cercar
D'on ve la idea de crear un cafè propi?
D'on ve la idea de crear un cafè propi?
Publicat al Maig, 6, 2016

Té el nom de "Mescla de Sant Antoni" i vam decidir crear-lo conjuntament amb el nostre proveïdor perquè volíem oferir un cafè diferent i que tingués les característiques del nostre barri. Un barri flexible aromàtic i ple de sons, colors i olors.

Quines varietats conté la mescla?

50% de cafè de Colòmbia (aromàtic i suau), 30% de cafè de Kenya (cos i fortor) i un 20% de cafè de Brasil (aromàtic i dolç).

Ara heu de provar-lo!

[ ... ]

Etiquetes: cafè, estastet, santantoni

Es Tastet al TimeOut
Es Tastet al TimeOut
Publicat al Març, 2, 2016

La crònica podria començar amb el gastat: “Hi havia una vegada...”. Perquè el Francesc, bioquímic, i la seva companya Elena, química, van començar la seva vida en comú amb les fórmules químiques. I van posar en peu més que una proveta: un lloc senzill però encantador, de bona cuina sense pretensions. “Un xic de tot... d’allò més bo” és la seva filosofia.

L’encant de la sala el manté viu l’Elena, que no para d’anar i venir per un espai on destaquen les fotos antigues del mercat homònim. És un refugi d’amics, de gent del barri i d’aficionats a la bona cuina.

Precedeix el restaurant una bufona botiga de bons i seleccionats productes, sobretot procedents de Menorca, on la parella té proveïdors amics, guanyats per les seves freqüents estades a la mitjana de les Balears. “Busquem proveïdors de bon rotllo” sintetitza l’Elena, orgullosa de les seves intenses cerques, per exemple, en el camp dels nostres formatges artesanals.

Pel que fa a la cuina del diligent Francesc, destaquen plats en què s’aprecia l’estima pels fogons i resultats d’acord amb l’excel·lència del producte. Les primeres passes van ser amb unes croquetes superbes de gambes i de cua de bou.

Però ens van sorprendre amb uns cigrons amb cansalada i tocs de camot de Menorca, una mena de botifarra negra especiada amb canyella, amb el farcit a base de menuts embolicats en una tripa cosida a mà. Especialitat menorquina, és un dels embotits més fins del panorama nacional. Aquell dia el plat estrella era un rodó amb bolets molt aconseguit.

Hi ha fórmules de menús: ens les explica en Ramon, un jove cambrer del barri. Bona selecció de vins i postres, sobretot destaca el recuit menorquí. Una agradable sorpresa, en aquest territori que a poc a poc es va convertint en un barri d’exquisideses i llocs de gran personalitat.

Font: TimeOut

[ ... ]

Etiquetes: TimeOut, Barcelona